Despre noi

SC MIDAC EXPERT CONT SRL este o societate comerciala cu raspundere limitata care s-a înfiintat în anul 2002 având ca obiect de activitate principal conform CAEN – activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal. Societatea este membra a CECCAR si Camera Consultantilor Fiscali.

Societatea a înregistrat o evolutie constanta aplicând o politica flexibila de management, ceea ce a dus la o crestere importanta a numarului de clienti de la înfiintare pâna în prezent. 


Portofoliul nostru de clienti cuprinde firme din cele mei diferite ramuri de activitate: productie, servicii, comert, import-export, etc.


Experienta noastra este construita pe baza aptitudinilor fiecarui membru al echipei. Astfel, fiecare client beneficiaza de cunostintele, experienta si abilitatile întregii echipe, care este formata din personal tânar si dinamic cu studii de specialitate si abilitati demonstrate în activitatea firmei. Sistemul de lucru pe care se bazeaza colaborarea cu fiecare client, serviciile complete, integrale si unicitatea unor pachete pe care le oferim sunt doar câteva dintre argumentele cu care sustinem colaborarea dintre noi si dumneavoastra. 


Posibilitatea de a beneficia de serviciile unei întregi echipe într-o relatie bazata pe comunicare sigura, eficienta si confidentiala i-a determinat pe clientii nostri sa aleaga MIDAC EXPERT CONT ca partener de încredere pentru sustinerea afacerii lor si totodata sa ne transfere responsabilitati majore, carora noi le raspundem cu profesionalism si seriozitate.